Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cjdjjnlb/domains/ac-nova.com/themes/master/header.tpl.php on line 14
Najbolja rabljena vozila u Dalmaciji s garancijom vrhunske kvalitete! | AUTO DALMACIJA D.O.O.

021 381 457

AUTO DALMACIJA D.O.O. Cesta Plano 2A, Plano, Splitsko-dalmatinska 21220

Najbolja rabljena vozila u Dalmaciji s garancijom vrhunske kvalitete!

Kupnjom rabljenog vozila, uvijek možete ostvariti značajne financijske uštede, budući da svako novo vozilo svoj najveći gubitak vrijednosti, doživljava u svojoj prvoj godini postojanja. 

Naravno, izuzetno je važno znati i od koga kupujete to vozilo te da imate potpuno povjerenje u prodavača i tvrtku koju on predstavlja. Zbog svega toga, a poučeni iskustvom, naš centar za rabljena vozila AUTO DALMACIJA, Vam nudi kvalitetna, rabljena vozila s garancijom, bez ikakvih iznenadnih i neželjenih troškova, po izrazito povoljnim cijenama. Iskoristite i mogućnosti naših najnovijih oblika financiranja u potpunosti prilagođena Vašim potrebama!! 

Naime, takvu kvalitetu, vrlo brzo su prepoznali i brojni kupci, pronalazeći u našem salonu jednu od najboljih opcija za kupnju rabljenih vozila na području Dalmacije pa i šire. 

Ono što nas razlikuje od drugih jest: Velik izbor rabljenih automobila - Prvi vlasnik - Niska kilometraža - Povoljna cijena! 

Posjetite naš salon rabljenih vozila, uštedite vrijeme i novac, te pametnom kupnjom dođite do najboljih rabljenih automobila s garancijom. Izaberite i rezervirajte svoje vozilo na vrijeme, budući da je aktivna i lista čekanja vozila! 

Princip je vrlo jednostavan: ostavi se predujam (akontacija) za vozilo koje Vam se sviđa, a mi ga pripremimo za Vas za isporuku, u najkraćem mogućem roku! 

SUPER AKCIJA! FIKSNA EURSKA KAMATNA STOPA na kupovinu vozila!!!

Isporuka svih vozila je odmah, a na plaćanja u gotovini dobivate i dodatne popuste! Požurite, potražnja za vozilima je izuzetna! 

Za svako naše vozilo (koje nije na posebnoj akciji), dobivate na poklon policu osnovnog osiguranja (znači, vozila su registrirana!), tapete, paket dodatne opreme i to sve bez troškova prijepisa vlasništva! Izložena cijena, je cijena koju plaćate!

U sklopu centra rabljenih vozila  AUTO DALMACIJA, možete se koristiti i uslugama naše auto-praonice zamijene gume na svom vozilu, napraviti brzi servis i izmjenu ulja u našem ovlaštenom servisu za sve modele, te, po potrebi, pripremiti i Vaše vozilo za tehnički pregled, uz naravno, najpovoljnije cijene.

AUTO DALMACIJA – ime kojem vjerujete! Vozila u koja ćete se zaljubiti!